Παναγιώτης Λαμπίρης
Ο Παναγιώτης Λαμπίρης γεννήθηκε στην Πάτρα και είναι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός. Ήρθε σε επαφή με την Ηλεκτρολογία σε νεαρή ηλικία και αγάπησε το αντικείμενο.Αποφοίτησε από το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του Τ.Ε.Ι. Πάτρας / Δυτικής Ελλάδας το 2015.

Κατά τη διάρκεια των σπουδών του ασχολήθηκε με το πεδίο των ηλεκτρικών εγκαταστάσεων. Στο πλαίσιο της πρακτικής άσκησης, ασχολήθηκε με το πεδίο  της πληροφορικής. Από το 2016 ασχολείται επαγγελματικά με τα ηλεκτρομηχανολογικά έργα, τα δίκτυα και από τις αρχές του 2017 στον τομέα του κτιριακού αυτοματισμού.

Είναι πιστοποιημένος συνεργάτης της KNX και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια μάρκετινγκ και επιχειρηματικότητας. Το κέντρο της φιλοσοφίας του είναι τα ασφαλέστερα και πιο αυτοματοποιημένα κτίρια που προστατεύουν και διευκολύνουν τον άνθρωπο .Είναι ένα δύσκολο θέμα που πρέπει να λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπόψιν. Πιστεύει ότι ο ανθρώπινος παράγοντας μπορεί να συνεισφέρει θετικά και να προσφέρει αξία στα τεχνικά έργα, επιχειρηματικότητα και την καινοτομία.